Beneath your beauty

Beneath your beauty

God morgon, god morgon alla mina fina och underbara läsare! Jag hoppas ni sov gott i natt. det gjorde jag! I dag är min plan att tipsa er läsare om ett företag som heter Beneath your beauty som är ett företag finns till för er som vill få massage i Edsbyn. 

Ni vet ju om alla problem jag haft med min rygg för det har jag har skrivit om i flera tidigare inlägg. Jag har fått olika tips och råd både från er som följer mig på bloggen, men även ifrån vänner och bekanta om vad jag borde göra för att komma tillrätta med dessa problem. Jag fick tipset att börja med massage i Edsbyn för några månader sedan, och det var verkligen bra att jag började på massage för nu har ryggvärken äntligen försvunnit. Massagen som jag får på Beneath your beauty gör verkligen nytta och hon som ger denna massage har verkligen lyckats med att se till min kropps behov fullt ut och anpassat massagen utifrån det, allt för att massagen ska ha så bra effekt som möjligt. Ryggvärken gjorde att jag tidigare hade svårt att klara av en del av de där vardagliga sysslorna och det blev även problem på jobbet och under en period var jag sjukskriven, men nu är jag helt besvärsfri. Jag kan inte nog betona vad denna massage i Edsbyn betyder för mig och det är tack vara det här som jag väljer att dela detta med er i det här inlägget, för kan jag få en enda person att må bättre blir ingen gladare än jag. 


Kommentarer är stängda.