Medicinsk fotvård för ömma fötter

Medicinsk fotvård för ömma fötter

Hej på er och god eftermiddag. Vad har ni haft för er denna fantastiskt soliga dag? Har ni vart inne skulle jag i alla fall gå ut imorgon då det kanske kan vara sommarens sista varma dag. Det lider ju sig mot höst och kyla nu och vi går in i ca åtta månader med kyla och vi kommer längta efter värmen igen, så passa på att vara ute nu när det fortfarande är varmt.

Idag har jag vart på Pro Medicinsk Fotvård i Broby och tagit en fotmassage vilket behövdes. Ni vet hur det är när man har ett arbete där man står och går varje dag, fötterna blir ömma och det gör ont. I alla fall gick jag på denna fotmassage och jag kände hur ömma mina fötter egentligen var och det gjorde ganska ont kan jag meddela men det var samtidigt en skön känsla.

Har ni någon gång vart på en fotmassage? Hur upplevde ni det och gör ni det regelbundet eller går ni bara och gör det ibland?

Denna studio, Pro Medicinsk Fotvård i Broby ligger nära mig och det var därför jag gick dit från första gången, men om jag ska vara helt ärlig så är personalen så härlig där så om jag hade flyttat så hade jag fortfarande gått och gjort medicinsk fotvård i Broby, alla dagar i veckan. Bor ni i närheten och behöver en fotbehandling tycker jag att ni ska gå till Pro Medicinsk Fotvård och se hur underbara både personalen och behandlingarna är.

Efter en lång dag ska jag nu åka och hämta barnen på förskolan så vi får höras på fredag igen. Glöm inte att kommentera om ni brukar gå på fotmassage och berätta era upplevelser! Kram på er. 


Kommentarer är stängda.