En frisör på Gotland

En frisör på Gotland

Hej och glad eftermiddag på er alla mina läsare. Jag har alltid fullt av tankar på vad det är jag borde skriva om här på bloggen och det landar i alla fall i dag i att jag borde ta och prata med er om en frisör på Gotland. Men först av allt hoppas jag att ni alla mår riktigt bra idag och att ni haft en bra dag på era jobb eller i skolan. Även ni som inte jobbar på grund av arbetslöshet eller sjukskrivning är hjärtligt välkomna till min blogg. 

 

Jag har haft problem med att hitta en frisör jag känner mig nöjd med. Jag har provat många olika frisörer och lika många frisyrer men aldrig riktigt känt att det blev som jag hade hoppats. Ändå är det nog inte mitt hår det är något fel på utan snarare är det väl detta att frisörena inte fått till det utifrån hur jag önskat att det skulle bli. Antingen är det väl jag som varit otydlig och inte lyckats förmedla hur jag ville bli klippt eller så är det frisörerna som inte haft den rätta känslan eller blicken. Nu har jag äntligen hittat en frisör på Gotland som jag är sjukt nöjd med, och det är på en frisersalong som heter Salong Engla som jag både går och klipper mig hos och tonar håret. Jag har nämligen kommit upp i den här åldern nu när de gråa hårstråna börjar komma mer och mer. Nu trivs jag riktigt bra med mig själv och det har jag väldigt mycket att tacka denna frisör på Gotland för. Fungerar frisyren fungerar hela jag och ni förstår säkert hur jag menar. Gå till Salong Engla om ni vill bli klippt av en riktigt duktig frisör på Gotland! 


Kommentarer är stängda.